Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Stralend is een praktijk met drie verloskundigen. Wij delen allemaal dezelfde visie en werken vanuit passie, rust, betrokkenheid en professionaliteit. We zijn lid van de KNOV en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.

Jeannette Wezel

Mijn naam is Jeannette Wezel, in Egmond aan Zee ben ik opgegroeid en ben daar nog steeds woonachtig samen met mijn vriend en onze dochter Melrose.

Vanaf de basisschool wist ik een ding zeker: ik wilde verloskundige worden.. Dat was mijn droom !

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als verloskundige in mijn praktijk “Verloskundige praktijk Egmond”. De praktijk in de 3 Egmonden ben ik destijds gestart en daar mocht ik met veel plezier en liefde betrokken zijn bij mijns inziens de meest bijzondere periode in een mensenleven, bij de start van een nieuw leven! Nog altijd voel ik mij vereerd om bij zo'n bijzondere gebeurtenis aanwezig te mogen zijn en vind ik, na al die jaren, nog iedere keer weer dat ik het mooiste beroep ter wereld heb...

We hopen jullie bij onze praktijk te mogen verwelkomen !

Big registratie: 49030738603

Fenna Puyt

Mijn naam is Fenna Puyt en ik ben in 2006 afgestudeerd in Amsterdam aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Tot de dag van vandaag ben ik blij met de keuze om verloskundige te worden, het is een heel mooi vak!

Ik vind het heel speciaal aanstaande ouders te mogen begeleiden in de bijzondere periode rondom de geboorte van een kindje. Iedereen heeft een eigen verhaal en elke bevalling is uniek, dat maakt het werk als verloskundige zo prachtig!

Sinds mei 2017 werk ik bij verloskundigenpraktijk Stralend als vaste waarneemster. Het is voor mij altijd een droom geweest te mogen werken in de regio van Heiloo dus ik ben enorm blij met deze mogelijkheid!

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een hele goede zwangerschap toe en hopelijk tot snel.

Big registratie: 99065625003

 

 

  Samira Vegting - Mijnen


Mijn naam is Samira Vegting Mijnen. Geboren en getogen in Krommenie, maar recent verhuisd naar Alkmaar. Ik heb altijd al geweten iets in de zorg te willen doen, maar nog niet precies wat. Pas tot mijn moeder verloskunde opperde wist ik daar mijn beroep van wilde maken. En dat is gelukt! Ik ben nu bijna anderhalf jaar met veel plezier aan het werk in het vak en ik werk met veel plezier bij Stralend.

Het mooie aan het vak vind ik dat je dames en hun partner mag begeleiden bij vaak een hele bijzondere periode in hun leven. Ook de afwisseling die dit werk geeft zorgt elke dag opnieuw voor een verrassing, je weet nooit wat de dag gaat brengen, en dat maakt het juist zo leuk! Ik kijk er naar uit ontzettend naar uit om jullie te leren kennen en te mogen begeleiden in de zwangerschap, tijdens bevalling en het kraambed. Hopelijk tot snel!

 

 

Clémence Hessels

Ik ben Clémence Hessels , getrouwd en moeder van twee kinderen. Na 5 jaar uitgeloot te zijn voor de studie verloskunde heb ik als stewardess 23 jaar gevlogen en in die tijd de studie verloskunde alsnog afgerond. Sinds 2002 mag ik dit prachtige vak uitoefenen en dat doe ik met veel plezier. Sinds 2018 ben ik ook als vrouwencoach werkzaam en alle kennis en ervaring combineer ik in mijn werk als verloskundige. Ik ben blij deel te mogen maken van zo'n fijn team als Stralend en kijk uit jullie te ontmoeten tijdens het spreekuur en dienst.

 

 

 

 

 

 

 

Echoscopisten

Verloskundigenpraktijk Stralend heeft twee zeer ervaren echoscopisten.

Jolande Schotten

  Vrijwel direct na het behalen van mijn verloskunde-diploma (zo’n dertig jaar geleden) ben ik me ook gaan verdiepen in echoscopie. Toen bestond er nog geen opleiding voor. Na jarenlang een eigen echo-praktijk te hebben gehad werk ik nu met minder zorgen en dus veel meer plezier als zzp-er bij Stralend. Het werken in een klein team op een voor de zwangeren vertrouwde plek draagt aan dat plezier zeker bij. Het vak van echoscopist sluit mooi aan bij mijn passie voor fotografie. 

 

 

 

 

 

Maryse Hazelhoff Roelfzema

Met veel plezier heb ik 34 jaar lang als verloskundige en echoscopist gewerkt in een eigen verloskundigen maatschap in Amersfoort. Vrouwen begeleiden bij hun zwangerschap is een mooi vak, dat ik met passie heb uitgevoerd. De echoscopie vond ik zo’n mooi en boeiend onderdeel van het vak dat ik er in 2018 voor heb gekozen om alleen nog als verloskundig echoscopist te werken. Dat doe ik op verschillende locaties: bij echo-praktijken, verloskundigen-praktijken en in een ziekenhuis. Een leuke afwisseling.
Het feit dat ik een verloskundige achtergrond heb, geeft voor mij veel meerwaarde in het werken als echoscopist.