Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Stralend is een praktijk met twee verloskundigen. Wij delen beiden dezelfde visie en werken vanuit passie, rust, betrokkenheid en professionaliteit. We zijn lid van de KNOV en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.

Eva Berende-van Duin

Mijn naam is Eva Berende-van Duin en ik ben geboren en getogen in Egmond aan Zee.

In 2015 ben ik samen met mijn man in Heiloo komen wonen en ondertussen ben ik zelf ook trotse moeder van een zoontje Mees. Ik heb in grote en kleine praktijken gewerkt. Toen ik de kans kreeg om samen met Jeannette Wezel een duo-praktijk te gaan starten, kwam een droom uit. In deze prachtige regio, samen met een fijne maat werkzaam zijn als verloskundige, heb ik altijd al gewild. Samen een praktijk neerzetten, hoe wij denken dat een optimale verloskundigenpraktijk zou moeten zijn. Het voordeel van een kleinschalige praktijk, is de nauwe band die je met cliënten opbouwt en met je collega hebt. Dit is bijvoorbeeld iets wat wij zo belangrijk vinden!

Sinds jonge leeftijd wilde ik graag verloskundige worden. Na mijn VWO ben ik toegelaten op de opleiding. Nog altijd voel ik mij vereerd dat ik dit beroep mag uitoefenen. Ik geniet van de afwisseling tussen spreekuur, bevalling en kraamvisites, met alle mooie momenten die daarbij komen. De band die je met mensen opbouwt is onbeschrijfelijk bijzonder en dat ik deel mag uitmaken van een intieme periode van een ander, dat is heel erg mooi!

Graag ontmoet ik je in onze praktijk, om samen te kijken hoe we jou zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden op de manier die jullie je wensen!

Big registratie: 89917570803

Jeannette Wezel

Mijn naam is Jeannette Wezel, in Egmond aan Zee ben ik opgegroeid en ben daar nog steeds woonachtig samen met mijn vriend en onze dochter Melrose.

Vanaf de basisschool wist ik een ding zeker: ik wilde verloskundige worden.. Dat was mijn droom !

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als verloskundige in mijn praktijk “Verloskundige praktijk Egmond”. De praktijk in de 3 Egmonden ben ik destijds gestart en daar mocht ik met veel plezier en liefde betrokken zijn bij mijns inziens de meest bijzondere periode in een mensenleven, bij de start van een nieuw leven! Nog altijd voel ik mij vereerd om bij zo'n bijzondere gebeurtenis aanwezig te mogen zijn en vind ik, na al die jaren, nog iedere keer weer dat ik het mooiste beroep ter wereld heb...

Het gebied Limmen en Heiloo heb ik destijds leren kennen tijdens waarneming van de verloskundige praktijk van collega Gretha Groot-Valkering te Limmen. Na haar aankondiging om met pensioen te gaan, zijn Eva en ik ook in deze regio aan het werk gegaan… Verloskundigenpraktijk Stralend werd toen “geboren”.

We hopen jullie bij onze praktijk te mogen verwelkomen !

Big registratie: 49030738603

Fenna Puyt

Mijn naam is Fenna Puyt en ik ben in 2006 afgestudeerd in Amsterdam aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Tot de dag van vandaag ben ik blij met de keuze om verloskundige te worden, het is een heel mooi vak!

Ik vind het heel speciaal aanstaande ouders te mogen begeleiden in de bijzondere periode rondom de geboorte van een kindje. Iedereen heeft een eigen verhaal en elke bevalling is uniek, dat maakt het werk als verloskundige zo prachtig!

Sinds mei 2017 werk ik bij verloskundigenpraktijk Stralend als vaste waarneemster. Het is voor mij altijd een droom geweest te mogen werken in de regio van Heiloo dus ik ben enorm blij met deze mogelijkheid!

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een hele goede zwangerschap toe en hopelijk tot snel.

Big registratie: 99065625003

Danielle Pauw

Mijn naam is Danielle Pauw, ik ben 32 jaar en woonachtig in Alkmaar. Na 12 jaar dienstverband als gespecialiseerd verpleegkundige op de verloskamers, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds september j.l. maak ik deel uit van het Stralend team.

In het derde jaar van de opleiding tot verpleegkundige liep ik stage op de afdeling kraam/verloskunde in Alkmaar. Dat was het moment dat mijn passie voor verloskunde is begonnen. Getuige mogen zijn van een heel speciaal moment in iemands leven, het bevallingsproces en daarbij ondersteuning kunnen bieden, is iets wat mij ontzettend fascineert. Toch bleef het altijd kriebelen om zelfstandig een bevalling te mogen begeleiden, niet meer toekijken vanaf de zijlijn. Daarom heb ik toch de stap gezet en ben inmiddels afgestudeerd verloskundige.

Ik zie er naar uit jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed.