Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Stralend is een praktijk met twee verloskundigen. Wij delen beiden dezelfde visie en werken vanuit passie, rust, betrokkenheid en professionaliteit. We zijn lid van de KNOV en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.

Eva Berende-van Duin

Mijn naam is Eva Berende-van Duin en ik ben geboren en getogen in Egmond aan Zee. In 2015 ben ik samen met mijn man in Heiloo komen wonen en ondertussen ben ik zelf ook trotse moeder van een zoontje Mees. Ik heb in grote en kleine praktijken gewerkt. Toen ik de kans kreeg om samen met Jeannette Wezel een duo-praktijk te gaan starten, kwam een droom uit. In deze prachtige regio, samen met een fijne maat werkzaam zijn als verloskundige, heb ik altijd al gewild. Samen een praktijk neerzetten, hoe wij denken dat een optimale verloskundigenpraktijk zou moeten zijn. Het voordeel van een kleinschalige praktijk, is de nauwe band die je met cliënten opbouwt en met je collega hebt. Dit is bijvoorbeeld iets wat wij zo belangrijk vinden!

Sinds jonge leeftijd wilde ik graag verloskundige worden. Na mijn VWO ben ik toegelaten op de opleiding. Nog altijd voel ik mij vereerd dat ik dit beroep mag uitoefenen. Ik geniet van de afwisseling tussen spreekuur, bevalling en kraamvisites, met alle mooie momenten die daarbij komen. De band die je met mensen opbouwt is onbeschrijfelijk bijzonder en dat ik deel mag uitmaken van een intieme periode van een ander, dat is heel erg mooi!

Graag ontmoet ik je in onze praktijk, om samen te kijken hoe we jou zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden op de manier die jullie je wensen!

Big registratie: 89917570803

Jeannette Wezel

Mijn naam is Jeannette Wezel, in Egmond aan Zee ben ik opgegroeid en ben daar nog steeds woonachtig samen met mijn vriend en onze dochter Melrose.

Vanaf de basisschool wist ik een ding zeker: ik wilde verloskundige worden.. Dat was mijn droom !

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als verloskundige in mijn praktijk “Verloskundige praktijk Egmond”. De praktijk in de 3 Egmonden ben ik destijds gestart en daar mocht ik met veel plezier en liefde betrokken zijn bij mijns inziens de meest bijzondere periode in een mensenleven, bij de start van een nieuw leven! Nog altijd voel ik mij vereerd om bij zo'n bijzondere gebeurtenis aanwezig te mogen zijn en vind ik, na al die jaren, nog iedere keer weer dat ik het mooiste beroep ter wereld heb...

Het gebied Limmen en Heiloo heb ik destijds leren kennen tijdens waarneming van de verloskundige praktijk van collega Gretha Groot-Valkering te Limmen. Na haar aankondiging om met pensioen te gaan, zijn Eva en ik ook in deze regio aan het werk gegaan… Verloskundigenpraktijk Stralend werd toen “geboren”.

We hopen jullie bij onze praktijk te mogen verwelkomen !

Big registratie: 49030738603

Fenna Puyt

Mijn naam is Fenna en ik ben in 2006 afgestudeerd in Amsterdam aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Tot de dag van vandaag ben ik blij met de keuze om verloskundige te worden, het is een heel mooi vak!

Ik vind het heel speciaal aanstaande ouders te mogen begeleiden in de bijzondere periode rondom de geboorte van een kindje. Iedereen heeft een eigen verhaal en elke bevalling is uniek, dat maakt het werk als verloskundige zo prachtig!

Sinds mei 2017 werk ik bij verloskundigenpraktijk Stralend als vaste waarneemster. Het is voor mij altijd een droom geweest te mogen werken in de regio van Heiloo dus ik ben enorm blij met deze mogelijkheid!

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een hele goede zwangerschap toe en hopelijk tot snel.

Big registratie: 99065625003

Milou Timmerman

Mijn naam is Milou Timmerman, geboren in 1990 en sinds 2015 afgestudeerd als verloskundige en daarmee bevoorrecht om dit prachtige vak uit te oefenen. Na een aantal jaar te hebben gewerkt in Amsterdam, vertrok ik voor een paar jaar naar Curaçao om in de zomer van 2019 weer terug te keren naar mijn geboortestad Alkmaar.

Sindsdien werk ik met veel plezier voor Stralend en zorgt de kleinschaligheid van de praktijk voor persoonlijk contact met de cliënten en daarnaast een fijne, onderlinge samenwerking binnen het team.

Het blijft keer op keer een prachtige ervaring om jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode bij te staan in de transitie naar het ouderschap. Elke bevalling is uniek en ik zie het als een uitdaging om er samen voor te zorgen dat je/jullie terug kunnen kijken op een positieve ervaring, ongeacht hoe deze uiteindelijk is verlopen.

Ik hoop tot snel!

Big registratie: 19919965103